Nit en Femení

Integrat dins de les activitats de concerts i festivals que realitzem des de Laboratorio Cultural Ultramaríino per a donar visibilitat a artistes valencianes que encaixen en la nostra filosofia d’empresa basada en la protecció, conservació i promoció del patrimoni musical i cultural valencià.

Integrat dins de les activitats de concerts i festivals que realitzem des de Laboratorio Cultural Ultramaríino per a donar visibilitat a artistes valencianes que encaixen en la nostra filosofia d’empresa basada en la protecció, conservació i promoció del patrimoni musical i cultural valencià. També per a donar visibilitat al talent musical femení cada any en concerts i festivals que ho mostren (She´s The Fest i Nusa festival).

CAT POWER

La vocalista, compositora, música i productora Cat Power (Chan Marshall) , ha publicat enguany el seu nou àlbum, Covers, que inclou cançons totalment reimaginades de Frank Ocean, Bob Seger, Llana Del Rei, Jackson Browne, Iggy Pop, The Pogues, Nick Cave i The Replacements, entre altres, a més d’una interpretació actualitzada de la seua pròpia cançó «Hate» de l’àlbum The Greatest (2006) , retitulada «Unhate» per a l’ocasió. En totes elles, Marshall imprimix a les cançons una singularitat creativa que rivalitza amb la seua obra original. Un pas més en la carrera d’una artista de culte que porta des de 1990 pujada als escenaris, desafiant els gèneres i les convencions. El seu llegat ha repercutit en el treball d’una àmplia gamma d’artistes musicals contemporanis.”

SANDRA MONFORT

Li acompanya en esta nit tan especial, la compositora, guitarrista i cantant valenciana Sandra Monfort. Graduada a l’ESMUC (Escola Superior de música de Catalunya) amb l’especialitat de Guitarra Clàssica. omença el seu recorregut pels escenaris com a compositora i intèrpret del grup de música valenciana «Xaluq». Actualment forma part del grup «Marala» i posa en marxa el seu projecte en solitari Xiquet Rèptil Ángel un disc que travessa la tradició des de la carícia de l’electrònica i la poesia.